bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.

| Home || Receptia || Bauturile alcoolice || Vinul |

AK-funny

AK-scarry

AK-sweet

Very soon more pics will be added.. stand by

Tulburarea este provocată de fermentaţia incompletă ce favorizează înmulţirea drojdiilor. Deasemenea, acest defect poate surveni şi în urma infestării berii cu drojdii sălbatice care schimbă gustul facând produsul neconsumabil.

 Acrirea este produsă de bacteriile acetice, bera cu o aciditate mai mare de 0,2% fată de cotele admise fiind considerată rebut.

Intinderea este cauzată de o serie de microorganisme existente în vasele şi utilajele nedezinfectate corespunzător.

 

5)     Ambalarea şi depozitarea:

           Berea se ambalează în sticle colorate de 500 ml, 300 ml, de plastic de 2000 ml şi în doze de aluminiu.

     Sticla deţine o pondere importantă în sectorul ambalajelor datorită unor avantaje pe care le prezintă: oferă bună protecţie( bariera de gaz, lichide ), prezintă stabilitate ridicată faţă de alcali şi acizi, este un material igienic, uşor de spălat care suportă sterilizarea, nu are miros, nu modifică gustul alimentelor, are o bună rezistenţă la presiuni interne ridicate, duritate ridicată, nu este un mediu prielnic pentru dezvoltarea microorganismelor ; este un material reciclabil.

Fiind ambalată în sticle colorate, berea este ferită astfel de radiaţiile ultraviolete care-i pot modifica anumite caracteristici fizico- chimice şi, implicit calitatea.

Tinerii preferă în special berea comercializată in recipiente de aluminiu, deoarece este un ambalaj mai comod si modern şi este mai usor în raport cu sticla.

Berea ambalată in sticle este păstrată în navete de 20 de produse la locuri ferite de lumină, la o temperatură constantă ( nu trebuie sa sufere variaţii bruşte de temperatură ) în spaţii răcoroase si întunecoase.

Stabilitatea berii la pastrare poate fi mică ( la berea nepasteurizată) şi mare (la cea pasteurizată ).

Termenul de garanţie este de 60 de zile pentru berea pasteurizată, la temperatura de refrigerare, şi de 12 zile pentru cea nepasteurizată, la temperatura de refrigerare ( 0-4șC ).

 

6)     Etichetarea:

          Se menţioneaza: denumirea produsului, tipul si numele producătorului, date de identificare a unităţii fabricante, marca de întreprindere, concentraţia mustului primitiv, volumul alcoolului, denumirea  ingredientelor şi volumul acestora, data fabricaţiei, temperatura de păstrare şi termenul de valabilitate.

8

Previous     1 2 3 4 5 6 7 8 9      Next

Copyright of B|lnD&Dinca