bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.

| Home || Receptia || Bauturile alcoolice || Vinul |

AK-funny

AK-scarry

AK-sweet

Very soon more pics will be added.. stand by

Sortimentul de bere

 

Caracteristici

Blondă

Blondă specială

Brună specială

Porter

Alcool etilic %

3,3

3,8

4

5,4

Extract primitiv %

1,2

12,5

16

20

 

1)   Clasificarea berii

         Din punct de vedere al conţinutului de alcool, berea se clasifică în:

-                 fară alcool;

-                 slab alcoolizată: 0,5-1,5% vol;

-                 obişnuită: 3, 4, 5% vol;

-                  bere cu peste 4,5% vol.

 

3) Compozitia chimică: este complexă şi variabilă în funcţie de tip şi         sortiment. Principalele substanţe ale berii sunt: alcoolul etilic ( 6-7% vol), dextrine, azot solubil, substanţe amare, tanante, minerale ( potasiu, magneziu, fier, sodiu, sulf), vitamine hidrosolubile (B1, B2 si C) şi acizi organici.

Concentraţia alcoolică este redusă ( 0,8-6º ), iar gustul inţepător este dat de conţinutul de bioxid de carbon: 0,35- 0,45%.

 

                  Caracteristici organoleptice

Aspect

Lichid limpede, fără sedimente sau impurităţi

Miros

Caracteristic fiecărui tip, plăcut, fără miros străin, cu aromă de hamei

Gust

Caracteristic, amărui, plăcut

Spuma

Compactă şi persistentă

 

4)  Defectele berii:

           Berea poate avea anumite caracteristici pentru care nu este recomandată consumarea ei, cum ar fi: tulburarea, acrirea sau întinderea.

7

Previous     1 2 3 4 5 6 7 8 9      Next

Copyright of B|lnD&Dinca