BluePink BluePink
XHost
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

| Home || Receptia || Bauturile alcoolice || Vinul |

AK-funny

AK-scarry

AK-sweet

Very soon more pics will be added.. stand by

Sortimentul de bere

 

Caracteristici

Blondă

Blondă specială

Brună specială

Porter

Alcool etilic %

3,3

3,8

4

5,4

Extract primitiv %

1,2

12,5

16

20

 

1)   Clasificarea berii

         Din punct de vedere al conţinutului de alcool, berea se clasifică în:

-                 fară alcool;

-                 slab alcoolizată: 0,5-1,5% vol;

-                 obişnuită: 3, 4, 5% vol;

-                  bere cu peste 4,5% vol.

 

3) Compozitia chimică: este complexă şi variabilă în funcţie de tip şi         sortiment. Principalele substanţe ale berii sunt: alcoolul etilic ( 6-7% vol), dextrine, azot solubil, substanţe amare, tanante, minerale ( potasiu, magneziu, fier, sodiu, sulf), vitamine hidrosolubile (B1, B2 si C) şi acizi organici.

Concentraţia alcoolică este redusă ( 0,8-6º ), iar gustul inţepător este dat de conţinutul de bioxid de carbon: 0,35- 0,45%.

 

                  Caracteristici organoleptice

Aspect

Lichid limpede, fără sedimente sau impurităţi

Miros

Caracteristic fiecărui tip, plăcut, fără miros străin, cu aromă de hamei

Gust

Caracteristic, amărui, plăcut

Spuma

Compactă şi persistentă

 

4)  Defectele berii:

           Berea poate avea anumite caracteristici pentru care nu este recomandată consumarea ei, cum ar fi: tulburarea, acrirea sau întinderea.

7

Previous     1 2 3 4 5 6 7 8 9      Next

Copyright of B|lnD&Dinca