BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

| Home || Receptia || Bauturile alcoolice || Vinul |

AK-funny

AK-scarry

AK-sweet

Very soon more pics will be added.. stand by

cianhidric din băuturile obţinute din borhoturi de fructe cu samburi  de exemplu cireşe, vişine, caise ; conţinutul de alcool metilic, de alcooli superiori, conţinutul în aldehide si acizi.

 

1)            Termene de garanţie: pentru rachiurile naturale termenul este de 7 luni; pentru cele industriale de 4 luni, iar pentru lichioruri 6 luni.

2)            Depozitarea: produsele se depozitează in spaţii curate, echipate cu un sistem de ventilaţie corespunzator, ferite de surse de caldură deoarece sunt inflamabile, la temperaturi moderate.

3)            Ambalarea: se face în sticle transparente de 500, 750, 1000 ml şi în sticle de plastic 200 si 500 ml.

6)   Etichetarea: se menţioneaza: denumirea şi tipul produsului, numele producătorului, adresa, data fabricaţiei , tăria şi volumul alcoolic. 

 

II.5. BEREA

Dintre băuturile slab alcoolice, cea mai mare importanţa comercială o are berea care cuprinde o gamă sortimentală largă de bauturi preparate pe bază de apă potabilă, malţ, hamei şi drojdii, prin fermentaţia alcoolică  a mustului de malţ.

 

1)  Procesul de obţinere:

         Hameiul este planta ale cărei flori dau berii gustul amărui, aroma şi limpezimea. Apa folosită în procesul de fabricatţe are o mare influenţă asupra calităţii berii trebuind să îndeplinească o serie de condiţii de puritate şi duritate ( scăzută).

Categoria de bere este dată de tipul de malţ folosit. Malţul se obţine din boabe incolţite de orz şi se disting 3 tipuri: malţ blond( uscat), brun(prăjit la 150º C ) şi negru( prăjit la 170 …200º C). Mustul de bere suferă o dubla fermentaţie alcoolică: primară, la temperaturi joase, durează 5-6 zile, este tumultuoasă şi deschisă. Acum se produce cea mai mare cantitate de alcool; fermentaţia secundară se realizează în tancuri închise, sub presiune, la temperaturi de 0-3º C, timp de 3 luni; băutura acumulează puţin alcool etilic, se impregnează puternic cu dioxid de carbon care se dizolvă în bere. Respectarea duratei de fermentaţie secundară are o mare influenţă asupra calităţii berii.

Din punct de vedere al concentraţiei mustului primitiv, berea blondă se fabrică în 5 tipuri ( 12% Ep, 12,5%, 13%, 14%, 17%) iar cea brună în 3 feluri: obişnuită cu 12% sau 13% Ep, specială16% şi bere Porter cu 20% Ep.

6

Previous     1 2 3 4 5 6 7 8 9      Next

Copyright of B|lnD&Dinca