BluePink BluePink
XHost
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

| Home || Receptia || Bauturile alcoolice || Vinul |

AK-funny

AK-scarry

AK-sweet

Very soon more pics will be added.. stand by

cianhidric din băuturile obţinute din borhoturi de fructe cu samburi  de exemplu cireşe, vişine, caise ; conţinutul de alcool metilic, de alcooli superiori, conţinutul în aldehide si acizi.

 

1)            Termene de garanţie: pentru rachiurile naturale termenul este de 7 luni; pentru cele industriale de 4 luni, iar pentru lichioruri 6 luni.

2)            Depozitarea: produsele se depozitează in spaţii curate, echipate cu un sistem de ventilaţie corespunzator, ferite de surse de caldură deoarece sunt inflamabile, la temperaturi moderate.

3)            Ambalarea: se face în sticle transparente de 500, 750, 1000 ml şi în sticle de plastic 200 si 500 ml.

6)   Etichetarea: se menţioneaza: denumirea şi tipul produsului, numele producătorului, adresa, data fabricaţiei , tăria şi volumul alcoolic. 

 

II.5. BEREA

Dintre băuturile slab alcoolice, cea mai mare importanţa comercială o are berea care cuprinde o gamă sortimentală largă de bauturi preparate pe bază de apă potabilă, malţ, hamei şi drojdii, prin fermentaţia alcoolică  a mustului de malţ.

 

1)  Procesul de obţinere:

         Hameiul este planta ale cărei flori dau berii gustul amărui, aroma şi limpezimea. Apa folosită în procesul de fabricatţe are o mare influenţă asupra calităţii berii trebuind să îndeplinească o serie de condiţii de puritate şi duritate ( scăzută).

Categoria de bere este dată de tipul de malţ folosit. Malţul se obţine din boabe incolţite de orz şi se disting 3 tipuri: malţ blond( uscat), brun(prăjit la 150º C ) şi negru( prăjit la 170 …200º C). Mustul de bere suferă o dubla fermentaţie alcoolică: primară, la temperaturi joase, durează 5-6 zile, este tumultuoasă şi deschisă. Acum se produce cea mai mare cantitate de alcool; fermentaţia secundară se realizează în tancuri închise, sub presiune, la temperaturi de 0-3º C, timp de 3 luni; băutura acumulează puţin alcool etilic, se impregnează puternic cu dioxid de carbon care se dizolvă în bere. Respectarea duratei de fermentaţie secundară are o mare influenţă asupra calităţii berii.

Din punct de vedere al concentraţiei mustului primitiv, berea blondă se fabrică în 5 tipuri ( 12% Ep, 12,5%, 13%, 14%, 17%) iar cea brună în 3 feluri: obişnuită cu 12% sau 13% Ep, specială16% şi bere Porter cu 20% Ep.

6

Previous     1 2 3 4 5 6 7 8 9      Next

Copyright of B|lnD&Dinca