BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

| Home || Receptia || Bauturile alcoolice || Vinul |

AK-funny

AK-scarry

AK-sweet

Very soon more pics will be added.. stand by

Ginul se obţine prin distilarea musturilor fermentate din diferite cereale şi a malţului aromatizat cu fructe de ienupar sau uleiuri volatile ale acestora. Are o concentraţie alcoolică de 40…50% vol. alcool; se fabrică în Germania, Franţa, Olanda, Ungaria şi Austria.        

          

Din subprodusele rezultate la vinificaţie, respectiv din tescovina fermentată şi din drojdie prin distilare se obţine rachiul de tescovină şi cel de drojdie care se fabrică la diferite concentraţii alcoolice.

 

2)     Rachiurile industriale:

Sunt băuturi preparate din spirt rafinat, diluat cu apă la care se adaugă esenţe sau extracte de plante.

Gama sortimentală: rachiuri simple, aromate si lichioruri.

Rachiurile simple se obţin prin diluarea alcoolului rafinat până la o concentraţie de 35…45% alcool şi macerare (învechire), periode de timp proprii fiecărui sortiment. Nu conţine nici o substanţă nutritivă, ci numai alcool fiind băuturi dure, cu efecte negative asupra sănăţii. Sortimentul cuprinde: Rachiu alb, alb superior, vodcă 36°, specială 40°, albă 42° şi extra 45°.

Rachiurile aromate: la fabricarea lor se  adaugă arome sintetice sau extracte de fructe, iar la unele sortimente, anumite cantităţi de zahăr, fapt ce le deosebeste de rachiurile simple.

Sortiment:  - rom ( adaos de esenţă de rom si zahăr caramelizat);

                  - rachiu de chimion, portocale, vişine, brad;

                  - gin ( adaos de macerat de ienupar). Se prepară din spirt rafinat de plante şi fructe de ienupar si zahăr 0,5%. Au o tărie de 32-45°, limpede, incolor, cu aromă de raşinoase.

Lichiorurile: Sunt băuturi alcoolice tari cu un conţinut de alcool cuprins între 20-45% îndulcite cu 8…45% zahăr, colorate şi  aromatizate cu esenţe macerate sau infuzii de fructe sau plante.

Sortiment: extra, superioare, specialităţi şi creme.

 

Caracteristici fizico-chimice ale rachiurilor naturale şi industriale:

-         conţinutul de alcool  se exprimă în procente şi este strict normat pentru fiecare produs în parte;

-         conţinutul de zahăr pentru lichioruri;

-         conţinutul de impurităţi organice.

 Conţinutul de impurităţi organice accentuează toxicitatea băuturilor alcoolice fiind strict limitate prin norme sanitare: conţinutul de acid

5

Previous     1 2 3 4 5 6 7 8 9      Next

Copyright of B|lnD&Dinca